Open 3 Oktober

Beste sporter,


Enkele maanden geleden werd bekend dat de sportschool in New Babylon zou gaan sluiten. Het waren spannende tijden voor vele sporters. Wat nu? Wij zijn blij, u daar nu een heugelijk antwoord op te kunnen geven: Fitness Avenue.

Voor u als sporter verandert er weinig. Fitness Avenue zal op dezelfde locatie doorgaan als de voorgaande sportschool en u zult de vertrouwde gezichten aan de balie en in de zaal blijven zien. Sporten zal vanaf nu alleen nog gezelliger en professioneler worden. 

Fitness Avenue legt de nadruk op professioneel trainen in huiselijke sfeer. Naast vrij trainen, biedt Fitness Avenue ook personal training, duo training en groepslessen (Meer informatie hierover aan de balie.)


Wij hopen u gauw te mogen verwelkomen. 3 Oktober gaan we open. Breng uw fitness buddies op de hoogte en volg ons op Facebook!

Sportieve groet,
TEAM FITNESS AVENUE.

info@fitnessavenue.nl

 

Dear Athlete,

A few months ago it was announced that the gym in New Babylon was going to shut. For many members It was an uncertain time; “Where do we go now?” We are delighted we can give you an answer to that now: Fitness Avenue.

For you as an athlete there will be no major changes. Fitness Avenue will continue on the same location as the former gym and the familiar faces at the front desk and in the gym will be staying. Only from now on, working out will be more fun and more professional.

Fitness Avenue focusses on professional work outs in a homely atmosphere. Apart from theregular work out possibilities like you are used to, Fitness Avenue also provides Personal Training en Duo Training. Please turn to our colleagues at the front desk for more information.

At this moment we are busy finalising the last formalities, so we can open our doors to the public on October 3rd. Tell your fitness buddies and follow us on Facebook!

Sportieve groet,
TEAM FITNESS AVENUE

info@fitnessavenue.nl

Fitness Avenue