John van der Sluis

Mindfulness Trainer

Geïnspireerd door het leven, mijn pelgrimages naar Santiago de Compostela en trekking in Nepal neem ik individuen en teams mee op avontuur in zichzelf. Op ervarend lerende wijze nodig ik je uit gericht aandacht te geven in het hier en nu, je doel voor ogen te houden en bewust in actie te komen. Door het beoefenen van Mindfulness krijg je inzicht in je denken, voelen en fysieke lichaam. In plaats van automatische te reageren op ervaringen leer je in het moment te zijn met wat zich aandient. Zo creëer je ruimte in jezelf om bewust keuzes te maken. Met als gevolg innerlijke rust.

Susan.png
 

Rick Bierhuizen

Personal Trainer Mosso

Mijn missie: Resultaatgericht werken aan een fit en gezond lichaam. Door kennis op een leuke manier toe te passen in de praktijk kunnen we samen elk doel bereiken. Sinds 2012 ben ik bezig met fitness, sinds 2 jaar online coach en sinds 1 jaar ook personal trainer. Mijn specialiteiten zijn: spieropbouw, vetverlies, conditie en voeding.

John.png

Susan Mosso

Personal Trainer Mosso

Mijn Methode is STERK: Samen Tot Energie en Resultaat Komen. Ik geef de trainingen Limitless, KickBoxen, Bootcamp, Small-group training, 1 op 1 training, Krachttraining, Conditietraining, Medical Fitness en ik ben gespecialiseerd in afvallen en voedingsadvies. Mijn trainingen staan voor veelzijdigheid, afwisseling en diversiteit. Zo blijven de trainingen leuk en uitdagend! Wil je een echte superleuke en uitdagende training? Join me!

Rick.png
 
 
 
 

Tineke Mark

Personal Trainer Mosso

Mijn motto: Samen bereik je meer. Trainen werkt alleen met een goede techniek, ik geef small-group training, trainingsadvies en voedingsadvies, krachttraining en conditietraining. Mijn specialiteiten zijn: herstellen van nek-, schouder- of rugklachten, corrigeren van houding, sporten met obesitas, fybromyalgie, MS of een lichamelijke beperking.

Tineke.png
 
 
Rose.png

Rose van Leeuwen

Personal Trainer Mosso

Mijn missie is sporters bewust maken hoe belangrijk het is om een healthy levensstijl na te streven. Ik ben nu ruim 1 jaar groepsles docente en voedingsdeskundige bij Mosso Trainers.

Mijn Specialiteit is een persoonlijk op maat gemaakt voedingsschema.

 
 
 
Alex.png

Alex van Tiel

Personal Trainer Mosso / Mylogenics Practitioner

Ik sta voor kwaliteit en resultaat. Aandacht geven aan wat nodig is staat voor mij op nr.1 ! Alles begint bij een juiste mindset, ben jij klaar voor die transformatie? De BASIS goed onder de knie krijgen is waar we als eerste mee aan de slag gaan. Een verkeerde houding, (oude) blessures zijn dingen waar we mee te maken krijgen en deze dienen we voor zover mogelijk te verhelpen om uiteindelijk zo “groot” mogelijk te gaan bewegen. Verder kijken we samen naar wat werkt voor jou op het gebied van voeding.  Op alle bovenstaande vlakken dienen we uiteraard rekening te houden met je gezinssamenstelling, werkzaamheden en je sociale verplichtingen om uiteindelijk tot resultaat te komen.

Teddy.png

Teddy Bierhuys

Founder Fitness Avenue

Teddy wordt gezien als een echte ondernemer. Waar een ander problemen of beren op de weg ziet, ziet Teddy kansen. Met zijn creatieve brein en ‘thinking out of the box’ mentaliteit heeft hij menig ondernemer achter zich gelaten. Teddy bindt zowel personeel als klant aan zich door zijn vriendelijkheid en open houding. Zo ontwikkelt hij zichzelf en anderen waardoor een nieuw idee zo weer wordt omgezet in een onderneming.