Over Ons

FA bank logo.jpg

Fitness Avenue is meer dan een gewone sportschool. Wij gaan net een stapje verder. Ons doel is dat jij het jouwe behaalt, met plezier.

Sinds oktober 2016 bieden wij in een gezellige omgeving op een persoonlijke wijze een breed scala aan activiteiten aan. Wij zitten in New Babylon, centraal gelegen naast Den Haag Centraal station.

Onze gym is servicegericht en er is altijd een instructeur aanwezig die jou kan helpen tijdens de workout. De betaalbare en professionele Health Players personal training wordt gegeven door gediplomeerde en ervaren coaches. Daarnaast heeft Fitness Avenue een breed groepslesaanbod, innovatieve meetapparatuur en meer..!

Laat je verwelkomen door onze gastvrije medewerkers en treed binnen in de wereld van Fitness Avenue.

 

News

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

PT+foto.jpg

Healthplayers PT deal

The new Way of personal training

4 sessions - € 100,-

Book now!
service@fitnessavenue.nl

 

 

 

  * We respect your privacy / Your DNA test remains anonymous and is not beeing shared/ DNAisyou only tests your DNA in the field of nutrition and sports health

* We respect your privacy / Your DNA test remains anonymous and is not beeing shared/ DNAisyou only tests your DNA in the field of nutrition and sports health

 

A scientific DNA advisory report that suits you perfectly

 

This is a unique opportunity to become aware of your own body and to fully understand your potential to become a better version of yourself

For more information: contact us via our WhatsApp service: +31683904008 or ask your question at the front desk.


 

Vacatures fitnesscoach en servicemedewerker

Fitness Avenue Den Haag en Rotterdam

Vol Trots opent Fitness Avenue een derde fitnessclub. Vanaf oktober openen wij de deuren aan de Zwaerdecroonstraat in Rotterdam.

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste, service verlenende toppers, zowel in de fitness als bij de front desk, die met een hands-on mentaliteit een succes maken van de nieuwe club.

 

Wat bieden wij jou:

Een leuke leer- en werkomgeving waar jij je passie kunt uitdragen voor het helpen of begeleiden van mensen in de fitness. Je maakt deel uit van een jonge en groeiende onderneming en je kunt jezelf ontplooien tot een complete fitnesstrainer of servicespecialist in een dynamische sportomgeving, bij een gezellig team van enthousiaste en gedreven collega’s. 

Frontdesk medewerkers zijn het eerste aanspreekpunt. Je geeft clubpresentaties, voert licht administratieve werkzaamheden uit en helpt leden bij eventuele vragen.

Als Fitness instructeur begeleid en coach je de leden zelfstandig en je geeft trainingslessen op de fitnessvloer. Daarnaast draag je bij aan het bewaken van een veilig sportomgeving en je helpt mee om de werkplek netjes te houden.

 

Herken jij jezelf hierin en wil jij de uitdaging aangaan als fitnesscoach of frontdesk medewerker?

Stuur dan je cv met motivatie naar: yvette@ipoqi.nl